Prikazuje se 20 rezultata

Aditivi -34%

ADITIVI

Dodatni naziv: aditivi za ulje i gorivo, dodatak gorivu, dodatak ulju

Filtriraj po proizvođaču
PRONAĐENI PROIZVODI
-34% Cijena: 23,00 Kn Sniženo: 15,18 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: 3573
-34% Cijena: 30,00 Kn Sniženo: 19,80 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: 3571
-34% Cijena: 32,00 Kn Sniženo: 21,12 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: 7245

je dizajniran kako bi poboljšao radne rezultate benzinskih motora u područjima u kojima je oktanski broj (RON) prenizak što uzrokuje nepravilan rad motora, pregrijavanje i ostale probleme uzrokovane manjim brojem oktana. Ovaj aditiv povećava oktanski broj i za 4 boda. Ne sadrži olovo niti druge metale koji bi mogli oštetiti katalizator.

-34% Cijena: 70,00 Kn Sniženo: 46,20 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: LM-2956

Olovni sastojci su već zabranjeni u mnogim europskim zemljama. Međutim, stariji motori koji imaju ventile podešene za gorivo koje sadrži olovo imaju probleme kao što su: • veći stupanj trošenja ventilskih ležišta • znatno smanjenje kompresije, što rezultira manjom snagom motora ili čak oštećenjem motora. Olovna zamjena omogućava pravilan rad motora. Podmazuje i štiti neojačana ventilska ležišta od trošenja. Sprječava oštećenja motora i pridonosi optimalnoj kompresiji.

-34% Cijena: 77,00 Kn Sniženo: 50,82 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: LM-1010

PM XERAMIC® HYDRAULIC VALVE LIFTER je poseban
uljni aditiv koji prigušuje buku hidrauličkih podizača
ventila. Čisti hidraulične podizače i njihove kanale za
protok ulja te im omogućuje optimalan rad. Sadržaj je
dostatan za maksimalno 6 litara motornog ulja. Dodajte
cijeli sadržaj od 250 ml u ulje dok je motor na radnoj
temperaturi. Proizvod se može miješati sa svim vrstama
motornog ulja. Pogodan za sve benzinske, dizel i LPG
motore.

-34% Cijena: 85,00 Kn Sniženo: 56,10 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: X-7907

PM XERAMIC® VALVE CLEANER temeljito i efektivno
čisti garež sa ventila, sjedišta ventila i glave motora.
Smanjuje potrošnju i emisiju štetnih ispušnih plinova.
Povećava kompresiju i poboljšava performanse
motora. Veže se sa vodom kako bi spriječio koroziju.
Osigurava čisti kompresioni prostor te sustav usisa
i ispuha. Pogodno za sve benzinske motore sa
sustavom ubrizgavanja, također za turbo motore. U
potpunosti siguran za katalizatore.Primjeniti u kod
uređenja motora ili u slučaju kvarova. Za intezivno
i brzo čišćenje spojite tekućinu direktno na pumpu
goriva. Sadržaj ovog 250 ml dovoljan je za maksimalno
60 litara goriva.

-34% Cijena: 91,00 Kn Sniženo: 60,06 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: X-9265

OIL SYSTEM CLEANER - visoko učinkovito sredstvo za čišćenje i održavanje sustava za podmazivanje za sve benzinske i dizelske motore, mjenjačke kutije i diferencijale.
Uklanja sav mulj, nečistoće i zaprljanja s unutarnjih površina motora. Pospješuje učinkovitost i smanjuje potrošnju ulja i goriva uklanjanjem štetnih naslaga smola s klipnih prstenova i područja gornjeg cilindra. Čisti i utišava podizače hidrauličnog ventila. Neutralizira kiseline u motoru. Produžuje životni vijek motora.

Uputa za upotrebu: Ubaciti u staro ulje, pokrenuti motor i ostaviti ga u praznom hodu 10 do 15 minuta. Ispustiti sadržaj kao i inače, staviti novi filter i nadopuniti s novim uljem. 300 ml dostatno za do 6 litara ulja.

-34% Cijena: 138,00 Kn Sniženo: 91,08 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: BC33018

FUEL SYSTEM CLEANER - specijalno formulirano, visoko učinkovito sredstvo za čišćenje kompletnog sustava goriva od spremnika do mlaznica i ventila. Namijenjen za sve vrste benzinskih motora. Uklanja gumu i smole iz cijelog sustava benzinskog goriva. Uklanja ugljične naslage i zaprljanja unutar komore za izgaranje. Osigurava čisto i potpuno izgaranje i optimira emisije. Veže vlagu i kondenziranu vodu iz spremnika i goriva . Podmazuje i štiti sustav goriva i produžuje životni vijek motora.

Uputa za upotrebu: svakih 6 mjeseci ubrizgati u spremnik goriva prije dodavanja benzinskog goriva. 300 ml je dostatno za 60 do 80 litara benzina.
SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE – NIJE ZAMJENA ZA GORIVO!

-34% Cijena: 142,00 Kn Sniženo: 93,72 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: BC33028

OXYCAT je specijalno formulirano, visoko učinkovito sredstvo za čišćenje koje se koristi za uklanjane nečistoća, smole, gume i ostatke ugljičnih čestica kroz cijeli ispušni sustav prvenstveno u katalizatoru, turbopunjaču, EGR ventilu i lambda sondi. Oxycat je usklađen s najnovijim zahtjevima zaštite okoliša. Štiti od teškog zaprljanja tijekom redovite uporabe, povećava učinkovitost goriva, optimizira performanse motora i osigurava ispravno funkcioniranje katalizatora/lambda sonde. Prikladan za korištenje u svim vrstama benzinskih i dizelskih motora kao i hibridnim vozilima.

Uputa za upotrebu: redovito svaka 3 do 4 mjeseca ubrizgati OXYCAT u spremnik goriva. Pridržavati se omjera miješanja (1:200)! 300 ml je dostatno za 60-80 litara goriva.

SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE – NIJE ZAMJENA ZA GORIVO!

-34% Cijena: 148,00 Kn Sniženo: 97,68 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: BC33230

RADIATOR OIL CLEANER K1+K2
- visoko učinkovito dvokomponentno sredstvo za čišćenje hladnjaka. Pouzdano čisti čitav rashladni sustav i trajno uklanja uljne naslage uzrokovane oštećenjima brtvi glave cilindara ili hladnjacima koji cure. Ostala zaprljanja koja nastaju upotrebom motora, poput mulja rashladne tekućine i kamenca također će se otopiti. Potpuna zaštita svih metalnih i gumenih dijelova tijekom procesa čišćenja zahvaljujući visoko kvalitetnim sredstvima za podmazivanje. Ventili, termostat i pumpe za vodu se vraćaju na svoje optimalne performanse i životni vijek rashladnog sustava je produžen.

Uputa za upotrebu: Dobro protresti prije upotrebe! Ubaciti čitav sadržaj obje bočice (K1 i K2) u rashladni sustav. Otvoriti ventil grijanja. Pokrenuti motor i voziti automobil cca 15 minuta na srednjem ubrzanju kako bi se postigla optimalna radna temperatura. Nakon toga ispustiti rashladnu tekućinu . Ukloniti sve ekspanzijske spremnike koji nisu dio kružnog puta rashladne tekućine i očitstiti ih ručno. Nakon toga temeljito isprati čitav rashladni sustav čistom vodom. Za kraj zamijeniti rashladnu tekućinu u skladu sa proizvođačkim uputama.
RADIATOR OIL CLEANER K1+K2 (150 ml + 150 ml) je dostatna količina za čišćenje rashladnog sustava kapaciteta 5 do 10 litara

-34% Cijena: 152,00 Kn Sniženo: 100,32 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: BC33336-1
-34% Cijena: 154,00 Kn Sniženo: 101,64 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: WU-861300300

OIL SYSTEM CARE - visoko učinkovito sredstvo za održavanje uljnog sistema za sve benzinske i dizelske motore, ručne mjenjačke kutije i diferencijale.
Značajno smanjuje trenje i habanje. Smanjuje potrošnju goriva i ulja. Povećava viskoznost ulja pri svim temperaturama. Štiti brtve i elastomere. Osigurava mirniji rad motora i optimalnu zaštitu motora. Produžava životni vijek motora.

Uputa za upotrebu: novom ulju dodati OIL SYSTEM CARE nakon svake zamjene ulja. 300 ml dostatno za do 6 litara ulja. Na mjenjačkim kutijama zamijeniti samo 10% ulja.

-34% Cijena: 155,00 Kn Sniženo: 102,30 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: BC33048

NANO ENGINE SUPER PROTECTION koristi se u benzinskim i dizelskim motorima s direktnim ubrizgavanjem (common rail) kao i sa sustavom pumpa-dizna ubrizgavanja goriva. Preporuča se za upotrebu kod turbo motora, katalizatora i fitlera čestica. Visoko učinkovit nano antifrikcijski, zaštitni film brtvi sve unutarnje površine motora i opreme poput uljnog sustava, automatske i ručne mjenjačke kutije, diferencijale, prijenosne kutije, također osigurava da brtve, brtve vratila i „o“ prstenovi ostanu elastični.
Visoko učinkovito smanjenje trenja i habanje motora, poboljšava viskoznost ulja kod hladnog starta, mirniji i tiši rad motora, poboljšava performanse, produžuje radni vijek auto dijelova.
Odlična svojstva kod rada motora „na suho“ (run dry) u slučaju curenja ulja.

Uputa za upotrebu: dodati u sustav podmazivanja. 300 ml je dostatna količina za 5 litara ulja. U mjenjačkim kutijama i diferencijalima se koristi omjer 1:10 miješanja.

-34% Cijena: 170,00 Kn Sniženo: 112,20 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: BC33181

Štiti i hladi ventile motora pogonjenih na prirodni plin. Birana kom - binacija aditiva pruža optimalno podmazivanje i pridonosi čišćem izgaranju, čime se izbjegavaju skupi kvarovi na vozilima. Sprječava gubitak snage i kompresije. Ne sadrži organske metale i ne oštećuje katalizatore.

-34% Cijena: 176,00 Kn Sniženo: 116,16 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: LM-4012

DPF POWER CLEAN - visoko učinkovito sredstvo za čišćenje fitera krutih čestica (DPF) je specijalno formulirana smjesa aditiva koja se koristi kao pomoć pri obnavljanju filtera krutih čestica. Najekonomičniji način čišćenja filtera krutih čestica! Proizvod se može koristiti u svim vrstama dizelskih motora i miješati sa svim vrstama dizelskih goriva.
Kontinuriano i kompletno čišćenje filtera tijekom vožnje. Bez sastavljanja i rasklapanja, bez praznog hoda, bez poteškoća. Snižava temperaturu paljenja nakupljene čađe u dizelskom filteru krutih čestica. Ne dolazi do stvaranja sekundarne emisije.

Uputa za upotrebu: Molimo obratiti pažnju na doziranje! DPF POWER CLEAN ubrizgati u spremnik goriva prije dodavanja dizelskog goriva. Pridržavati se omjera miješanja (1:200)! 375 ml je dostatno za 40-80 litara dizelskog goriva. Preporučuje se redovita upotreba svaka 3 mjeseca.

Upozorenje: ne prekoračiti preporučene količine!

AKTIVNI SASTOJAK– NIJE ZAMJENA ZA GORIVO

-34% Cijena: 184,00 Kn Sniženo: 121,44 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: BC33450

COMMON RAIL DIESEL SYSTEM CLEAN & PROTECT - specijalno formulirano, učinkovito sredstvo za sve visokotlačne dizelske motore s direktnim ubrizgavanjem Common rail sustavom ili sustavom pumpa-dizna. Ovaj tehnološki napredan proizvod, razvijen na temelju opsežnih istraživanja, osmišljen je kako bi zadovoljio specifične zahtjeve modernih dizelskih sustava te se posebno preporučuje za produžene servisne intervale. Prikladan za dizelski filter krutih čestica. Nadmašuje zahtjeve DIN EN ISO 12156-1 (HFRR test). Potpuno uklanja čak i najmanje čestice onečišćenja u čitavom sustavu. Osigurava optimalno raspršivanje i iskorištenje goriva. Garantira potpuno podmazivanje cijelog sustava pogotovo u visokotlačnim pumpama. Uklanja mjehuriće vode u gorivu i apsorbira opasnu vlagu.

Uputa za upotrebu: ubrizgati direktno u spremnik dizelskog goriva ili pomoću specijalne opreme za čišćenje. 375 ml je dostatno za do 80 litara dizel goriva.
SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE – NIJE ZAMJENA ZA GORIVO!

-34% Cijena: 186,00 Kn Sniženo: 122,76 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: BC33098

DIESEL SYSTEM SUPER CLEAN je specijalno formulirano, visoko učinkovito sredstvo za čišćenje dizelskih motora. Optimiran je za upotrebu u vozilima sa filterom za krute čestice (DPF) i sadrži isključivo sastojke bez udjela pepela. Preporučuje se za motore sa turbopunjačem i katalizatorom. Izvanredna sposobnost čišćenja daje dugotrajne rezultate. Dugotrajno uklanja nečistoće uzrokovane tijekom rada kroz cijeli dizelski sustav, od spremnika goriva do komora za izgaranje. Uklanja naslage smole i oslobađa od nečistoća slijepljene mlaznice za ubrizgavanje i pumpe za ubrizgavanje goriva. Eliminira ostatke ugljičnih čestica i čađu unutar čitavog područja gornjeg cilindra (optimalno podmazivanje prema DIN 590 HFRR). Poboljšava raspršivanje goriva.
Dobrobiti za vaš motor: čisto i moćno izgaranje. Značajno smanjenje stvaranja dima i čađe, optimirana emisija, optimalna učinkovitost motora i izvanredno smanjenje potrošnje goriva. Poboljšano podmazivanje tijekom hladnog pokretanja motora. Produžen rok trajanja dijelova za ubrizgavanje. Garantirano pouzdani rad katalizatora sa produženim servisnim intervalima.

Uputa za upotrebu: ubrizgati direktno u spremnik dizelskog goriva ili koristiti sa specijalnom opremom za čiščenje. 375 ml je dostatno do 80 litara dizel goriva. Omjer miješanja: 1:200.
SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE – NIJE ZAMJENA ZA GORIVO!

-34% Cijena: 186,00 Kn Sniženo: 122,76 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: BC33398

Ovaj aditiv za rad pod visokim pritiskom i protiv trošenja pokretnih dijelova rezultat je najnovije tehnologije. Smanjuje trenje i trošenje. Mjenjač funkcionira bolje i tiše, a mijenjanje brzina je lakše. Dugotrajan efekt. Polira površine zupčanika i poboljšava njihov radni kapacitet pod pritiskom.

-34% Cijena: 233,00 Kn Sniženo: 153,78 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: lm-1007
-34% Cijena: 309,00 Kn Sniženo: 203,94 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: WU-861201001
KATEGORIJE PROIZVODA
[]
1 Step 1

Pošalji upit

Ime i prezime
Telefon
Komentar
0 / 200


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
""
1
Sve za servis

Pripremate se za servis vašeg ljubimca? Želite ponudu sa svim potrebnim dijelovima za servis? Ispunite niže navedeni upitnik i poslat ćemo Vam našu najbolju ponudu.

Ispunite podatke:


Model vozila
Snaga motora (KW)

Broj prijeđenih km
Radni obujam motora

Broj šasije (opcija za ispuniti)

Telefon

Navedite nam problem na vašem vozilu, ili razlog slanja online obrasca.

Kratka napomena ...
0 /


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder