Prikazuje se 3 rezultata

10W40

10W40

10W40

Filtriraj po proizvođaču
PRONAĐENI PROIZVODI

Polusintetsko ulje EVOLUTION 700 STI 10W-40 specijalno je formulirano za benzinske i diesel motore, posebno za motore sa direktnim ubrizgavanjem. Polusintetska tehnologija ELF-a garantira besprijekorno održavanje motora i produžen interval zamjene. Pruža izuzetnu zaštitu i čistoću motora zahvaljajući specijalnim aditivima te zaštitu od habanja čak pri najtežim uslovima rada. Efikasno djeluje protiv stvaranja crnog taloga kod diesel motora a visok indeks viskoziteta osigurava stabilnost pri visokim temperaturama i brzo podmazivanje pri niskim temperaturama tj. hladnom startu gdje trenutno podmazuje motor čime mu produžava radni vijek. Ušteda goriva do 1,9%.

-46% Cijena: 50,00 Kn Sniženo: 27,00 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: ELFEVO700ST0W-40-1/1

ELF TURBO DIESEL 15W40 je mineralno motorno ulje naročito namijenjeno za dizel motore, te motore sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Preporučuje se za osobna i dostavna vozila te kombije. Za sve tipove i uslove eksploatacije tokom cijele godine i za sve vremenske uslove,čak i pri visokim temperaturama. Odlične detergentne osobine osiguravaju čist motor. Posebno zadovoljava potrebe motora sa direktnim ubrizgavanjem. koje poboljšava snagu motora, okretni moment pri niskim okretajima, smanjuje potrošnju goriva ali i povisuje temperaturu. Zbog toga je važna stabilnost ulja na visokoj temperaturi. Visok indeks viskoznosti osigurava odlične osobine pri visokim temperaturama, a i odlično podmazivanje pri hladnom startu. Na taj način se produžava vijek motora.

-46% Cijena: 50,00 Kn Sniženo: 27,00 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: ELFTD-1/1

EVOLUTION 700 TURBO DIESEL 10W40 je polusintetičko motorno ulje vrlo visokih performansi namijenjeno za dizel motore sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Preporučuje se za diesel motore osobnih, dostavnih vozila i kombija. Pogodno je za sve tipove i uslove eksploatacije tijekom cijele godine. Pogodno je za sve vremenske uslove. Vrlo visok indeks viskoziteta osigurava odlične karakteristike pri visokim temperaturama, a istovremeno i odlično podmazivanje pri hladnom startu. Na taj način se produžava vijek motora.

-45% Cijena: 239,00 Kn Sniženo: 131,45 Kn

Raspoloživo odmah

SKU: ELFEVO700TD-5/1
KATEGORIJE PROIZVODA
[]
1 Step 1

Pošalji upit

Ime i prezime
Telefon
Komentar
0 / 200


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
""
1
Sve za servis

Pripremate se za servis vašeg ljubimca? Želite ponudu sa svim potrebnim dijelovima za servis? Ispunite niže navedeni upitnik i poslat ćemo Vam našu najbolju ponudu.

Ispunite podatke:


Model vozila
Snaga motora (KW)

Broj prijeđenih km
Radni obujam motora

Broj šasije (opcija za ispuniti)

Telefon

Navedite nam problem na vašem vozilu, ili razlog slanja online obrasca.

Kratka napomena ...
0 /


Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder