Besplatna Auto Krešo mobilna aplikacija

U potpunosti besplatnu Auto Krešo mobilnu aplikaciju, za za Android i iPhone smartphone uređaje možete preuzeti u App store ili Play store trgovinama. Mobilna aplikacija napravljena je za sve maloprodajne kupce, a koji nakon prijave imaju mogućnost ostvariti mnogobrojne pogodnosti.

Znači, nakon što skinete aplikaciju vrlo je bitno i registrirati se s vlastitim podacima. Nakon toga ćete u aplikaciji imati svoju ‘digitalnu karticu’, s imenom i prezimenom te serijskim brojem, a koja služi kao identifikacija na svim prodajnim mjestima Auto Kreše. Već nakon prijave u aplikaciju ostvarujete brojne popuste na sve auto i moto dijelove. Također tu je i popust pri kupnji auto guma, kao i guma za motocikl ili skuter.

U mobilnoj aplikaciji možete pregledavati najnovije aktualnosti, pronaći sebi najbližu poslovnicu, kao i očekivati informacije o akcijama napravljenim samo za vas. Prilikom popunjavanja informacija u izborniku  ‘Profil’ svi korisnici imaju mogućnost upisivanja i podataka o svom vozilu jer u Auto Kreši često imamo akcije vezane upravo uz pojedini model automobila, skutera ili motocikla. Stoga popunjavanjem i tih podataka korisnici neće propuštati takve informacije i akcije.

 

Besplatna Auto Krešo mobilna aplikacija