U CineStaru pogledajte film ‘Brži od najbržih’ i ostvarite popust

U suradnji s Blitz-Cinestarom pripremili smo zanimljivu pogodnosti. Naime, svi gledatelji novog filma ‘Brži od najbržih’, koji je na rasporedu od 15. lipnja, imaju priliku u Auto Krešo poslovnicama ostvariti popust od čak 35%. Dovoljno je u neku od poslovnica uputiti se s ulaznicom za odgledani film te ostvariti značajan popust. Navedeni popust odnosi se na sve redovne cijene te isključuju ostale pogodnosti. Popusti se ne mogu zbrajati i ne odnosi se na robu koja se nalazi na neto cijeni, gume, felge, robu vanjskih dobavljača te OE dijelove. Popust vrijedi za sve vrste plaćanja i do 1. 9. 2017.   

O FILMU Profesionalni kradljivci automobila Andrew i njegov mlađi brat Garrett, nađu se u sukobu s francuskim gangsterima. Dvojica braće specijalizirani su za krađu skupocjenih, luksuznih automobila. Angažirani su ukrasti prekrasan Bugatti iz 1937. vrijedan milijun eura, te se zapute na jug Francuske kako bi izvršili posao no budu uhvaćeni od strane vlasnika i lokalnog gangstera Jacoma Moriera. On im u zamjenu za njihove živote nudi novi posao – ukrasti od njegovog glavnog rivala, Maxa Klempa, njegov najluksuzniji auto – Ferrari 250 GTO iz 1962.

Tvorci akcijskog serijala 96 sati donose nam akcijski blockbuster s nabrijanim automobilima, zgodnim ženama i pravim muškarcima!

U CineStaru pogledajte film ‘Brži od najbržih’ i ostvarite popust