Velika ljetna akcija donosi 30% popusta

S prvim danima lipnja, za sve maloprodajne kupce, pripremili smo neponovljivi popust – 30%. Cilj nam je povećati sigurnost prometa na cestama, te svim vozačima omogućiti povoljnije održavanje svog metalnog ljubimca. Velika ljetna akcija odnosi se na sve dijelove. Akcija se odnosi na sve dijelove za automobile, ali skutere i motocikle.

Karlovac3

Vrijedi za sve dijelove iz redovne ponude Auto Kreše, odmah spremne za isporuku, bez obzira trebate li ulje, filtre, kočnice, akumulatore, žarulje, pumpe vode ili pak remenje, spojke, hladnjake… osim guma – svejedno da li je riječ o onima za osobne automobile, teretni program ili pak skutere i motocikle. Popust od 30% vrijedi na sve oblike plaćanja, pa je svjedno plaćate li gotovinski ili kartično, odjednom ili na rate.

Karlovac2

Velika ljetna akcija isključuje ostale akcije i pogodnosti, te se popusti ne mogu zbrajati i ne odnosi se na robu koja se nalazi na neto cijeni, sve gume, felge, robu vanjskih dobavljača te OE dijelove. Više detalja i cijene dijelova možete doznati na besplatnom broju Info centra 0800 250 800 ili mailu prodaja@autokreso.hr. Akcija traje do 9. srpnja 2017.

AK akcija 640x436 6.2017-2

Velika ljetna akcija donosi 30% popusta