Autodijelovi

Tvrtka Auto Krešo zastupnik je i distributer za preko 90 svjetski poznatih i priznatih proizvođača rezervnih dijelova za sve vrste i tipove osobnih i lakih teretnih vozila. 

Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove i sklopove i to prvenstveno dijelove ovjesa i kočnica zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe. 

Gotovo svi proizvođači koje zastupa tvrtka Auto Krešo prisutni su u prvoj ugradnji kod proizvođača automobila što jamči vrhunsku kvalitetu i pouzdanost, mnogi od njih prisutni su i na najprestižnijim natjecanjima (F1, Rally, LeMans itd.) i kod mnogih slavnih trkačih automobila (Ferrari, Porsche itd.). 

Svi naši dobavljači koriste homologirane proizvode (gdje zakon to propisuje), svi posjeduju BER certifikat kojim se potvrđuje istovjetnost karakteristika određenog zamjenskog dijela prema originalnom dijelu, ISO certifikate itd. 

Paleta ponuđenih proizvoda u asortimanu tvrtke Auto Krešo ne pokriva samo najpopularnije marke i tipove vozila već se na našem skladištu mogu naći i dijelovi za stara vozila (oldtimere), rijetka i ekskluzivna vozila te posebna linije proizvoda namijenjena isključivo japanskim i korejskim vozilima. 

Sve u svemu tvrtka Auto Krešo nudi Vam sve potrebno za kvalitetno održavanje Vašeg vozila. 

Autodijelovi