Gume i naplatci - Čelični naplatci

Krajem 2007.godine Auto Krešo postaje hrvatski distributer vodećeg europskog proizvođača čeličnih naplataka – njemačke tvrtke KRONPRINZ. Tvrtka je osnovana 1897.godine u Solingenu, a brand Kronprinz ima veliku reputaciju više od jednog stoljeća. Kronprinz danas ima široku paletu čeličnih naplataka za putnička vozila i kamione. Godišnje se u Kronprinzu proizvede više od  1,5 milijuna kamionskih naplataka, te više od 6 milijuna naplataka za putnička vozila. Kao vrlo jak partner u automobilskoj industriji, Kronprinz je prisutan u prvoj ugradnji (OEM) kod gotovo svih poznatih proizvođača automobila.

Kronprinz je danas dio mefro wheels grupe u kojoj se godišnje proizvede više od 20 milijuna čeličnih naplataka za putnička vozila, 5,5 milijuna kamionskih naplataka, te 1,5 milijuna naplataka za traktore, poljoprivredne i građevinske strojeve.

Auto Krešo u svojoj ponudi ima čelične naplatke za sve tipove putničkih i transportnih vozila, te kamiona i autobusa.  Većina kataloških brojeva nalazi se na našem skladištu. Više o čeličnim naplatcima Kronprinz, odnosno kompletan katalog možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

 

ZAŠTO JE PAMETNO IMATI ČELIČNE NAPLATKE ?

  1. KronprinzSteelWheels2ŠTEDE NOVAC I VRIJEME (Montiranje i demontiranje guma košta. Uštedite vrijeme i novac.)
  2. ČUVAJU GUME (Gume se ne oštećuju zbog stalnih montaža I demontaža.)
  3. KOMFOR (Zimski set Vam je pripremljen. Nema čekanja za montažu.)
  4. PRAKTIČNOST (Lako se čiste, otporne su na udarce, čuvaju Vaše alu naplatke…)

 

PAŽNJA !!!

SAMO ATESTIRANI NAPLATCI PRUŽAJU SIGURNOST, NE KUPUJTE KOPIJE !

Potražite TUV ili KBA broj na Vašim naplatcima.

 

Čelični naplatci