Motodijelovi

Motorizirana vozila na dva kotača sve su traženiji način prijevoza na našim prometnicama, a to znači i povećana potražnja potrošnog materijala. S obzirom da uvijek osluškujemo potrebe tržišta i njima se prilagođavamo, odlučili smo otvoriti specijaliziranu prodavaonicu dijelova za skutere, motocikle i ATV vozila.

Tako se sada na poznatoj adresi u Zagrebu, pored prodavaonice dijelova za automobile u Biokovskoj 1b, nalazi i zasebna moto poslovnica. Proširili smo lager dijelova potrebnih za redovno servisiranje motoriziranih dvokotača pa se sada na 300 kvadratnih metara prodavaonice mogu kupiti brojni dijelovi, bilo da je riječ o diskovima, disk pločicama, žaruljicama, filterima, uljima, svjećicama, remenima, lancima, kozmetici, sajlama… Brojimo preko 3000 kataloških brojeva koji se svakog trenutka nalaze na našim policama.

Zastupljeni su renomirani proizvođači čiji se dijelovi većinom nalaze u prvoj ugradnji kod najpoznatijih proizvođača motocikala. Tako su tu Braking, TRW, NGK, RMS, K&N, Hiflo, Landport, Arexons, JT Sprockets, D.I.D/Ognibene, Osram, Dayco, Boost, Athena, Motorex, Mobil, ENI, General Electric…

Ne zaboravimo niti na vrlo veliku ponudu guma iz proizvodnog programa Save i Dunlopa koje se odmah spremne za isporuku.

Naši dobavljači isporučuju isključivo homologirane proizvode. Svi posjeduju BER certifikat kojim se potvrđuje istovjetnost karakteristika proizvoda prema originalu, ISO certifikate i zadovoljavaju sve ostale norme koje su važeće u EU.

 

KONTAKT ZA KUPCE

Tel: 01/3030-329, 01/3030-370
FAX: 01/3030-313
Email: ducan.motozg1@autokreso.hr

RADNO VRIJEME

Pon-pet – 8.00 – 20.00 h 
Subota – 8.00 – 15.00 h

Motodijelovi