Svjećice i grijači -31%

SVJEĆICE I GRIJAČI

Temeljna zadaća svjećica je da u kritičnom trenutku ispale visoko naponsku iskru i na taj način zapale eksplozivnu smjesu benzina i zraka u cilindru motora. Za pouzdan i uglađen rad motora izuzetno je važno da svjećica baš svaki put pouzdano i na vrijeme zaiskri. U protivnom, motor teže pali, radi nemirno, gubi snagu, povećava se potrošnja goriva i ubrzano se troše razne komponente unutar motora. Posebno teško pogađa bobinu koja je na modernim motorima nerijetko vrlo skupa. Kvalitetna svjećica dulje radi pouzdano i bez preskakanja iskre.
Grijači izgledom potsjećaju na svjećice, ali njihova zadaća je temeljno drugačija. Za razliku od svjećica, namijenjeni su dizel motorima da im pomognu kod tzv. „hladnog“ starta motora. Predgrijavanjem komore cilindra, omogućavaju sigurno samozapaljenje goriva i kod najnižih temperatura paljenja. Neispravni grijači dovode do toga da se motor teže pali, a da se u situacijama niskih i izrazito niskih vanjskih temperatura uopće niti ne pokrene. Na modernim automobilima se često nalaze na teško dostupnim mjestima i izmjena nije jednostavna niti jeftina. Odaberite kvalitetne grijače i izbjegnite probleme na dizel motoru.
Odaberite najveće svjetske brendove: NGK, Bosch.
Dodatni nazivi: glikerice, kandela, žarnice, grejači.

Nažalost nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.
Želite li provjeriti dobavljivost molimo pošaljite upit.

Pošalji upit
IZDVOJENI PROIZVODI
Cijena: 47,60 Kn Sniženo: 28,56 Kn
SKU:: 7585
Detalji o proizvodu

Raspoloživo odmah

Cijena: 49,00 Kn Sniženo: 33,81 Kn
SKU:: GL-20639
Detalji o proizvodu

Raspoloživo odmah

KATEGORIJE PROIZVODA
[]
1 Step 1

Pošalji upit

Ime i prezime
Telefon
Komentar
0 / 200


Previous
Next
""
1
Sve za servis

Pripremate se za servis vašeg ljubimca? Želite ponudu sa svim potrebnim dijelovima za servis? Ispunite niže navedeni upitnik i poslat ćemo Vam našu najbolju ponudu.

Ispunite podatke:


Model vozila
Snaga motora (KW)

Broj prijeđenih km
Radni obujam motora

Broj šasije (opcija za ispuniti)

Telefon

Navedite nam problem na vašem vozilu, ili razlog slanja online obrasca.

Kratka napomena ...
0 /


Previous
Next